24/7 bereikbaar

Riooltechniek

Straatkolken

Regelmatig onderhoud voorkomt overlast.

Vuil, vet en ander afval veroorzaken verstoppingen en lekkages. Laat u uw leidingwerk regelmatig reinigen, dan voorkomt u dit.

ASB reinigt niet alleen uw hemelwaterafvoer, maar ook straatkolken, vetputten, septic tanks, kelders en garages.

Straatkolken en hemelwaterafvoer
Ieder bedrijf heeft wel een aantal straatkolken op het buitenterrein, of in de parkeergarage. Om verstopping en overstromingen tegen te gaan, moeten deze regelmatig worden gereinigd. Wij scheppen het meeste vuil uit de straatkolk met een putschep, vervolgens zuigen wij met de zuigwagen de kolk verder leeg. Ten slotte spuiten we met hoge druk de leiding door. Zo zijn de leidingen weer helemaal gereinigd.
 
Wanneer er op het terrein bomen aanwezig zijn, zullen in de herfst de bladeren ook op het dak of dakgoot terecht komen. Wij scheppen de dakgoot en vergaarbak boven aan regenpijp leeg en spuiten de hemelwaterafvoer met hoge druk door. Zo blijven ze goed gangbaar en voorkomt u overstromingsproblemen.
Voorkomen is beter dan genezen. Sluit daarom een preventief contract af. Wij komen dan eens of twee maal per jaar langs voor een vast tarief. 

Achterstallig onderhoud? We zijn 24/7 bereikbaar op 0318 754 856.

Naar overzicht

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u spoed? Bel dan naar 0318 754856. We zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Straatkolken

Direct contact

ASB Riooltechniek
Schietboom 8
3905 TD Veenendaal

0318-754856
riooltechniek@asb-bv.nl

Dit project maakt gebruik van deze dienst

Top